ajax loader

Batejos

Un espai tranquil, familiar, acollidor i molt ampli, ideal per gaudir d’un dia amb la família i amics, acompanyats de menús informals i adequats per a aquest tipus de celebracions.

Mini-xapata de pernil ibèric de gla de Guijuelo Mini-baguette de tonyina amb pebrot escalivat Sándwich vegetal Torrades d’anxoves de L’Escala amb pa i tomàquet Formatge Parmesà amb raïm Triangles de truita de patata Calamars a la romana Croquetes fetes a casa de pernil ibèric Broqueta de pollastre amb sèsam torrat Rebosteria variada

Amanida silvestre amb cruixent de formatge de cabra Xatonada de Vilanova Torrada de salmó fumat amb mantega d’herbes

Comunions

Un espai tranquil, familiar, acollidor i molt ampli, ideal per gaudir d’un dia amb la família i amics, acompanyats de menús informals i adequats per a aquest tipus de celebracions.

Amanida de tomàquet de Montserrat amb ventresca de tonyina feta a casa
Farcell de salmó fumat farcit de fruits de mar
Calamars a la romana
Arrosejat de fideus estil Sant Carles
Esqueixada de bacallà
____
2º plat a escollir segons llista
____
Combinat semi fred tres xocolates
Vi i cava de la casa
Aigües minerals
Cafè

Llobarro del Mediterrani “a la espalda“
Coeta de rap al forn amb patata i ceba i gratinat a la muselina d’alls
Filet d’orada a la planxa amb base d’espinacs i vinagreta de llenties pardines
Bacallà d’Islàndia amb compota de tomàquet i gratinat al forn
Trena de lluç amb salmó amb salsa Biscaïna
Confit d’ànec de la granja Can Manen amb fruits secs
Rostit de pollastre i conill a l’aroma de canyella amb guarnició
Cruixent de carrè de xai
Melós de vedella rostida a la salsa de vi negre de l’Empordà
Espatlla de xai rostida amb gratinat de patata
Espatlla o cuixa de cabrit confitada amb patates panadera
Entrecot de vedella de Girona amb salsa d’alls tendres
Xtuletón del Vall del Esla

Pica – pica
Assortiment d’embotits artesans de la Vall de Camprodon
Amanida de cabdells amb pernil ibèric i escaldats amb vinagreta tèbia
Croquetes de la casa
Trencadissa
Tosta d’escalivada de l’hort de L’Escala amb anxoves
Pa torrat amb tomàquet
______
2º plat a escollir segons llista
______

Combinat semi fred tres xocolates
Vi i cava de la casa
Aigües minerals
Cafè
Canvi d’assortiment d’embotits per fusta d’embotits de Camprodon
Aperitiu refresc
Llobarro del Mediterrani “a la espalda“
Coeta de rap al forn amb patata i ceba gratinada a la muselina d’alls
Filet d’orada a la planxa amb base d’espinacs i vinagreta de llenties pardines
Bacallà d’Islàndia amb compota de tomàquet i gratinat al forn
Trena de lluç amb salmó amb salsa Biscaïna
Confit d’ànec de la granja Can Manen amb fruits secs
Rostit de pollastre i conill a l’aroma de canyella amb guarnició
Cruixent de carrè de xai
Melós de vedella rostida a la salsa de vi negre de l’Empordà
Espatlla de xai rostida amb gratinat de patata
Espatlla o cuixa de cabrit confitada amb patates panadera
Entrecot de vedella de Girona amb salsa d’alls tendres
Xtuletón del Vall del Esla

Combinado de marisco
Caracoles de mar punxencs de Tarragona
Berberechos, almejas y navajas gallegas
Ensalada de salmón maridado a las finas hierbas y vinagreta de limón
Bogavante Canadiense salteado en la Americana
Cigalas del norte a la plancha
Calamares a la romana
2 º plato a elegir según lista

Combinado semi frío tres chocolates
Vino y cava de la casa
aguas minerales
café

Aperitivo refresco € 4,50
Lubina del Mediterráneo ”en la espalda” € 66,35
Cohetes de rape al horno con patata y cebolla gratinado a la muselina de ajos € 74,50
Filete de dorada a la plancha con base de espinacas y vinagreta de lentejas pardinas € 66,35
Bacalao de Islandia con compota de tomate y gratinado al horno € 66,35
Trenza de merluza con salmón con salsa Vizcaina € 68,35

Confit de pato de la granja Can Manen con frutos secos € 63,80
Asado de pollo y conejo al aroma de canela con guarnición € 63,80
Crujiente de carré de cordero € 67,00
Meloso de ternera asada a la salsa de vino tinto del Ampurdán € 63,80
Paletilla de cordero asada con gratinado de patata € 67,00
Hombro o muslo de cabrito confitada con patatas panadera € 71,35
Entrecot de ternera de Girona con salsa de ajos tiernos € 68,50
Chuletones del Valle del Esla € 76,00

Ensalada de aguacates con mottzarella, vinagreta de pesto y piñones
Huevos estrellados con patatas y jamón
Langostinos de San Carlos salteados con ajo y perejil
Cañadilla con salsa romesco
Filetes de bacalao de Islandia fritos con compota de tomate natural
Pan tostado con tomate
2 º plato a elegir según lista

Combinado semi frío tres chocolates

Vino y cava de la casa
aguas minerales

café

Aperitivo refresco € 4,50
Lubina del Mediterráneo ”en la espalda” € 45,75
Cohetes de rape al horno con patata y cebolla gratinada a la muselina de ajos € 53,70
Filete de dorada a la plancha con base de espinacas y vinagreta de lentejas pardinas € 45,75
Bacalao de Islandia con compota de tomate y gratinado al horno € 45,75
Trenza de merluza y salmón con salsa Vizcaina € 47,75
Confit de pato de la granja Can Manen con frutos secos € 43,20
Asado de pollo y conejo al aroma de canela con guarnición € 43,20
Crujiente de carré de cordero € 46,45
Meloso de ternera asada a la salsa de vino tinto del Ampurdán € 43,20
Paletilla de cordero asada con gratinado de patata € 46,45
Hombro o muslo de cabrito confitada con patatas panadera € 50,75
Entrecot de ternera de Girona con salsa de ajos tiernos € 47,70
Chuletón del Valle del Esla € 55,00

Ensalada de aguacates con queso fresco y vinagreta de piñones al pesto
Mil hojas de piña natural con jamón ibérico de cebo
Terrina de berenjenas gratinadas con queso de cabra
Crema de puerro y patata con brocheta de langostinos San Carlos
_____
Jarrete de ternera al cava con gratinado de patata
Carré de cordero en costra
Lubina del Mediterráneo a “la espalda”
Lomo de bacalao de Islandia gratinado a la muselina de ajos

Pastel semi frío de queso fresco con arándanos

Vino y cava de la casa
Aguas minerales
Café

33,50 €
iva 10% incluido

* Este menú está compuesto por un primer y segundo plato a elegir por todo el grupo.

Casaments

Còctel de mini- fulls
Xistorra – Salmó fumat amb fonoll – Botifarra amb prunes

Cruixents de plàtan, iuca a l’aroma d’anís estrellat
Sucré salé d’ametlles marcones

Coca d’escalivada gratinada amb formatge de cabra
Mini croquetes de la casa
Dàtils amb cansalada viada

Broqueta de llagostí amb fruita exòtica
Bastonets de salmó fumat Domínguez amb fonoll

Petites sorpreses de secallona i vermellona
Financier d’olives negres
Broqueta de botifarra negra, ceba platillo confitada

Cullera de cherry amb pernil d’ànec
Cullera de foie mi cuit amb compota de poma
Cullera de guacamole amb crispetes de blat de moro

L’estenedor!!
Xipirons, calamarcets, llengueta a la molinera

Pessic de formatge parmesà amb raïm
Tastet de arròs de ceps

Bufet de begudes
Refresc – Bier – Martini blanc i negre
Vi – Cava Xènius Brut Nature – Aigües minerals…

Còctel de benvinguda
Aperitiu Bufet
__________
Freginat de peix i marisc Costa Brava
Rap del Cantàbric, Lluç de palangre, filet de llenguado costa, calamar a la romana
Llagostí Sant Carles i Escamarlà del nord
Salses maionesa i romesc

Vi blanc Nuviana Chardonay (D.O. Valle del Cinca)
__________
Xarrup de Llimona
__________
Melòs de vedella de Girona amb salsa vi negre de L’Empordà
guarnició del temps

Vi negre Nuviana (D.O. Valle del Cinca)
__________
Pastís de celebració de Nata amb cruixent d’ atmelles

Cava Xènius Brut nature

Cafè
Carro de licors
Brandy Mascaró, Scoth Whisky, Licors de fruites, Aiguardents Estomacals, Anisats

Aigües Minerals

Preu : 81,50 €
iva 10 % inclòs

Còctel de benvinguda
Aperitiu Bufet
__________
Amanida Mediterrània
Rap del Cantàbric, Llagostins Sant Carles i ceps
vinagreta d’ oli d’oliva verge

Vi blanc Nuviana Chardonay (D.O. Valle del Cinca)
__________
Espatlla de xai al forn al perfum de farigola
Gratinat de patata

Vi negre Nuviana Chardonay ( D.O. Valle del Cinca)
__________
Llàmines de maduixes amb cremat de crema
__________
Pastís de celebració de la Selva Negra

Cava Xènius Brut nature

Cafè
Carro de licors
Brandy Mascaró, Scoth Whisky, Licors de fruites, Aiguardents Estomacals, Anisats

Aigües Minerals

Preu: 76,30 €iva
10% inclòs

Còctel de benvinguda
Aperitiu Bufet
__________
Amanida de llamàntol del Mediterrani
Vinagreta de balsàmic i oli d’oliva verge

Vi blanc Nuviana Chardonay (D.O. Valle del Cinca)
__________
Filet de vedella a la salsa Cafè Paris
Tornejat de patata anglesa

Vi negre Nuviana (D.O. Valle del Cinca)
__________
Sopa de gerds silvestres amb sorbet de mandarina natural
__________
Pastís de celebració de Sacher

Cava Xènius Brut nature

Cafè
Carro de licors
Brandy Mascaró, Scoth Whisky, Licors de fruites, Aiguardents Estomacals, Anisats

Aigües Minerals

Preu: 89,50 €
iva 10% inclòs

Còctel de benvinguda
Aperitiu Bufet
__________
Mil fulles de pinya natural amb pernil bèric de glà
i bouquet de fulles silvestres

Vi negre Nuviana (D.O. Valle del Cinca)
__________
Cuixa de xai farcida amb fruits secs
i reducció de vi ranci

Vi blanc Nuviana Chardonay (D.O. Valle del Cinca)
__________
Llit de fruits vermells
__________
Pastís de celebració de tres xocolates

Cava Xènius Brut nature

Cafè
Carro de licors
Brandy Mascaró , Magno, Scoth Whisky, Licors de fruites, Aiguardents Estomacals , Anisats

Aigües Minerals

Preu : 70,50 €
iva 10% inclòs

Còctel de benvinguda
Aperitiu Bufet
__________
Coeta de rap del Catàbric esparracada i gratinada
amb muselina suau d’alls

Vi blanc Nuviana Chardonay (D.O. Valle del Cinca)
__________
Confit d’ànec Nioca
guarnició de fruits secs

Vi negre Nuviana (D.O. Valle del Cinca)
__________
Sopa de coco amb gelat de xocolata noir
__________
Pastís de celebració de full amb fruites naturals del temps

Cava Xènius Brut nature

Cafè
Carro de licors
Brandy Mascaró, Scoth Whisky, Licors de fruites, Aiguardents Estomacals, Anisats

Aigües Minerals

Preu : 78,00 €
iva 10% inclòs

Còctel de benvinguda
Aperitiu Bufet
__________
Llàmines de pasta filo farcides de medallons de rap
amb salsa tàrtara i cruixent de porro

Guarnició de cuetes de llagostí i cloïsses

Vi blanc Nuviana Chardonay (D.O. Valle del Cinca)
__________
Carrè de xai amb crosta i fines herbes
Guarnició de saltejat de verdures del temps

Vi negre Nuviana (D.O. Valle del Cinca)
__________

Crema de menta fresca amb virutes de xocolata
___________
Pastís de celebració de Sant Marc

Cava Xènius Brut nature

Cafè
Carro de licors
Brandy Mascaró, Scoth Whisky, Licors de fruites, Aiguardents Estomacals, Anisats

Aigües Minerals

Preu: 79,50 €
iva 10% inclòs

Còctel de benvinguda
Mini fulls farcits salats – Mini Croquetes
Sucré salé d’atmelles marcones – Cruixent d’ iuca i plàtan
______
Pica-pica a taula
Coca de vidre amb pernil ibèric de gla
Amanida de tomàquet de Montserrat amb ventresca de tonyina fet a casa
Calamar a la romana
Farcell de salmó fumat amb fruits de mar
Tempura de verdures del temps amb salsa xató

Vi blanc Nuviana Chardonay (D.O. Valle del Cinca)
_____
Confit d’ànec a la taronja

Vi negre Nuviana Chardonay (D.O. Valle del Cinca)
____
Copa de pinya amb crema cremada
____
Pastís de celebració de la Selva Negra

Cava Xènius Brut nature
Cafè
Carro de licors

Brandy Mascaró, Scoth Whisky, Licors de fruites, Aiguardents Estomacals, Anisats
Aigües minerals

Preu : 68,00 €
iva 10 % inclòs

INCLOUEN:

• L’ impressió de les minutes amb el nom de cada convidat.

• Confecció del plànol de distribució de taules i llista de convidats.

• Servei complert de restauració.

• Fundes a les cadires.

• Manteleria a escollir.

• Servei amb exclusivitat de les instal·lacions de mejador, serveis de lavabos, terrassa per l’aperitiu.

• Un casament per dia.

• Parella de nuvis del pastís.

• Impost musical de S.G.A.E.

• Servei de guarda-roba.

• Selecció musical dels nuvis i CL Audio amb exclusivitat.

• Servei musical durant l’apat , sortida de pastís , entregues i dues hores de ball.

• Habitació en exclusiva per la núvia.

• Servei de retoc per la núvia i convidats

NO INCLOUEN:

– Hora extra de música: 250,00 €

– Barra lliure (2 hores): 14,50 €

– Barra a partir de 2 hores: sobre consum

– Ressopó a l’hora del ball: 4,75 €

– Bufett gominoles durant el ball : 3,75 €

– Fondue de xocolata : 575,00 €

ALTRES SERVEIS:

1. Menú de nens: 35,00 €

2. Menús especials: vegeterians, celíacs, etc.

3. Promocions i descomptes a consultar.

COL·LABORADORS:

Restaurant La Salut de Parets, els ofereix la col·laboració dels nostres equips de servei. Garantint amb la màxima qualitat dels mateixos.

Disc Jokey: CL Audio. Telèfon: 666 55 77 77

Fotògraf: Visión Digital. Telèfon: 93 586 39 76

Vídeo: Producció Imágenes. Telèfon: 93 724 03 24

OBSERVACIONS:

La degustació del menú pels nuvis està inclosa. Els acompanyants tenen un preu especial amb el 50% de descompte sobre el menú escollit.

La llista de comensals, es dóna 15 dies abans de la celebració i la quantitat final de covidats, 72 hores abans del dia de la celebració, essent aquest el nombre de convidats a facturar.

Al moment de confirmar la data es donarà una paga i senyal de 750,00 €. A l’entrega del plànol dels convidats, es farà un pagament del 50 % i la resta el mateix dia del banquet, al finalitzar el mateix.

Firma de contracte per donar la conformitat i acceptació de tot l’acordat.

En cas d’anul·lació de la reserva, la quantitat lliurada es perdrà.

El personal de servei (fotògraf, vídeo, xofer…) que no sigui de la casa, se’ls facturarà el menú dels convidats, fent un 30% de descompte.

Els nuvis contractants es responsabilitzen de qualsevol desperfecte o danys causats pels seus convidats en les instal·lacions del restaurant durant la celebració.

Horaris de celebració:

Casament migdia: 12:00 a 21:00 hores.

Casament tarda: 18:00 a 2:30 hores.

Menjars familiars

Amanida de tomàquet de Montserrat amb ventresca de tonyina feta a casa
Farcell de salmó fumat farcit de fruits de mar
Calamars a la romana
Arrosejat de fideus estil Sant Carles
Esqueixada de bacallà
____
2º plat a escollir segons llista
____
Combinat semi fred tres xocolates
Vi i cava de la casa
Aigües minerals
Cafè

Llobarro del Mediterrani “a la espalda“
Coeta de rap al forn amb patata i ceba i gratinat a la muselina d’alls
Filet d’orada a la planxa amb base d’espinacs i vinagreta de llenties pardines
Bacallà d’Islàndia amb compota de tomàquet i gratinat al forn
Trena de lluç amb salmó amb salsa Biscaïna
Confit d’ànec de la granja Can Manen amb fruits secs
Rostit de pollastre i conill a l’aroma de canyella amb guarnició
Cruixent de carrè de xai
Melós de vedella rostida a la salsa de vi negre de l’Empordà
Espatlla de xai rostida amb gratinat de patata
Espatlla o cuixa de cabrit confitada amb patates panadera
Entrecot de vedella de Girona amb salsa d’alls tendres
Xtuletón del Vall del Esla

Pica – pica
Assortiment d’embotits artesans de la Vall de Camprodon
Amanida de cabdells amb pernil ibèric i escaldats amb vinagreta tèbia
Croquetes de la casa
Trencadissa
Tosta d’escalivada de l’hort de L’Escala amb anxoves
Pa torrat amb tomàquet
______
2º plat a escollir segons llista
______

Combinat semi fred tres xocolates
Vi i cava de la casa
Aigües minerals
Cafè
Canvi d’assortiment d’embotits per fusta d’embotits de Camprodon
Aperitiu refresc
Llobarro del Mediterrani “a la espalda“
Coeta de rap al forn amb patata i ceba gratinada a la muselina d’alls
Filet d’orada a la planxa amb base d’espinacs i vinagreta de llenties pardines
Bacallà d’Islàndia amb compota de tomàquet i gratinat al forn
Trena de lluç amb salmó amb salsa Biscaïna
Confit d’ànec de la granja Can Manen amb fruits secs
Rostit de pollastre i conill a l’aroma de canyella amb guarnició
Cruixent de carrè de xai
Melós de vedella rostida a la salsa de vi negre de l’Empordà
Espatlla de xai rostida amb gratinat de patata
Espatlla o cuixa de cabrit confitada amb patates panadera
Entrecot de vedella de Girona amb salsa d’alls tendres
Xtuletón del Vall del Esla

Combinado de marisco
Caracoles de mar punxencs de Tarragona
Berberechos, almejas y navajas gallegas
Ensalada de salmón maridado a las finas hierbas y vinagreta de limón
Bogavante Canadiense salteado en la Americana
Cigalas del norte a la plancha
Calamares a la romana
2 º plato a elegir según lista

Combinado semi frío tres chocolates
Vino y cava de la casa
aguas minerales
café

Aperitivo refresco € 4,50
Lubina del Mediterráneo ”en la espalda” € 66,35
Cohetes de rape al horno con patata y cebolla gratinado a la muselina de ajos € 74,50
Filete de dorada a la plancha con base de espinacas y vinagreta de lentejas pardinas € 66,35
Bacalao de Islandia con compota de tomate y gratinado al horno € 66,35
Trenza de merluza con salmón con salsa Vizcaina € 68,35

Confit de pato de la granja Can Manen con frutos secos € 63,80
Asado de pollo y conejo al aroma de canela con guarnición € 63,80
Crujiente de carré de cordero € 67,00
Meloso de ternera asada a la salsa de vino tinto del Ampurdán € 63,80
Paletilla de cordero asada con gratinado de patata € 67,00
Hombro o muslo de cabrito confitada con patatas panadera € 71,35
Entrecot de ternera de Girona con salsa de ajos tiernos € 68,50
Chuletones del Valle del Esla € 76,00

Ensalada de aguacates con mottzarella, vinagreta de pesto y piñones
Huevos estrellados con patatas y jamón
Langostinos de San Carlos salteados con ajo y perejil
Cañadilla con salsa romesco
Filetes de bacalao de Islandia fritos con compota de tomate natural
Pan tostado con tomate
2 º plato a elegir según lista

Combinado semi frío tres chocolates

Vino y cava de la casa
aguas minerales

café

Aperitivo refresco € 4,50
Lubina del Mediterráneo ”en la espalda” € 45,75
Cohetes de rape al horno con patata y cebolla gratinada a la muselina de ajos € 53,70
Filete de dorada a la plancha con base de espinacas y vinagreta de lentejas pardinas € 45,75
Bacalao de Islandia con compota de tomate y gratinado al horno € 45,75
Trenza de merluza y salmón con salsa Vizcaina € 47,75
Confit de pato de la granja Can Manen con frutos secos € 43,20
Asado de pollo y conejo al aroma de canela con guarnición € 43,20
Crujiente de carré de cordero € 46,45
Meloso de ternera asada a la salsa de vino tinto del Ampurdán € 43,20
Paletilla de cordero asada con gratinado de patata € 46,45
Hombro o muslo de cabrito confitada con patatas panadera € 50,75
Entrecot de ternera de Girona con salsa de ajos tiernos € 47,70
Chuletón del Valle del Esla € 55,00

Ensalada de aguacates con queso fresco y vinagreta de piñones al pesto
Mil hojas de piña natural con jamón ibérico de cebo
Terrina de berenjenas gratinadas con queso de cabra
Crema de puerro y patata con brocheta de langostinos San Carlos
_____
Jarrete de ternera al cava con gratinado de patata
Carré de cordero en costra
Lubina del Mediterráneo a “la espalda”
Lomo de bacalao de Islandia gratinado a la muselina de ajos

Pastel semi frío de queso fresco con arándanos

Vino y cava de la casa
Aguas minerales
Café

33,50 €
iva 10% incluido

* Este menú está compuesto por un primer y segundo plato a elegir por todo el grupo.