ajax loader

Menú del día

Menú per emportar 6,99€
Tots els dimars al dia dels arrossos, dimecres escudella i canr dólla, divendres calçots a la romana amb salseta

Espaguetis negres saltats amb gules i pernil
Cassoleta d’ous amb verduretes
Xatonada
_________
Rollet de vedella amb pernil i formatge
Magret d’ànec amb salsa taronja
Bacallà a l’estil del monjos
_______
Poma al forn amb crema catalana cremada
Puding de la casa amb nata
Sorbet de llimona

Aigua i ví de la casa
26,00 €
iva 10 % inclòs

Calçot a la brasa
Calçot a la romana
Carxofes del Prat al forn
Pa torrat amb tomàquet i alls
__________
Graellada de carn a la brasa
– Xai – Cansalada fresca – Botifarra blanca – Botifarra negra – Conill – Pollastre –
Guarnició de mongetes saltades i patates al caliu
Salsa d’ allioli
___________
Crema catalana cremada
Bodega de la casa
Aigües minerals
25,00 €
I.V.A. 10% inclòs

Aperitiu i quelcom per picar
_____
Escudella de Nadal
Patata enmascarada amb foie mi cuit i reducció de Pedro Xi
Amanida de cabdells amb pernil i vinagreta tibia d’anxoves
Espaguetis en tinta de calamar saltats amb gules
_____
Carn d’olla
Cuixa de gall d’indi al cava
Entrecot de Girona a la brasa, rocafort i pebre verd
Tronc de lluç a l’estil Cadaquès
_____
Trufes de xocolata amb nata
Xarrup de llimona amb rajolí de vozka
Pinya natural amb crema catalana cremada
Gelat de torró amb xocolata calenta
_____
Cafè
Bodega de la Vall del Cinca
Aigües Minerals
Preu: 45,00 € Iva 10 % inclòs

Aperitiu i quelcom per picar
_____
Caneló de Sant Esteve gratinats amb formatge enmental
Sopa de pescadors
Amanida de fulles silvestres amb fruits vermells i cruixent de formatge de cabra
Trencadissa amb virutes de pernil ibèric de cebo
_____
Melòs de vedella amb salsa de ceps
Espatlla de xai a l’aroma de farigola fet al forn
Pollastre de pagès amb gambes
Suprema d’orada amb base d’espinacs i vinagreta de llènties pardines
_____
Poma al forn a l’aroma de canella i crema catalana cremada
Xarrup de mandarina
Gelat de crocant
Tronc de nata amb xocolata calenta
_____
Cafè
Bodega de La Vall del Cinca
Aigües Minerals
Preu: 45,00 € Iva 10% inclòs

Aperitiu i quelcom per picar
_____
Cors de carxofa confitats i saltats amb virutes de pernil ibèric
Crema de marisc amb guarnició
Taillattelle saltat amb barreja de bolets i menta
Amanida de salmó marinat i buquet de fulles silvestres
_____
Filetó de vedella amb salsa perigot
Garrinet de Segovia al forn amb poma caramelitzada
Confit d’ànec amb fruits secs
Llobarro a “la espalda ” o al forn
_____
Cupula de xocolata
Gelat de biscuit amb xocolata calenta
Flam de mató
Pinya natural amb crema catalana cremada
_____
Cafè
Bodega de La Vall del Cinca
Aigües Minerals
Preu: 45,00 € Iva 10% inclòs

Amanida de tomàquet amb base de fulles silvestres i tonyina en escabetx fet a casa
Remenat de barreja de bolets
Sopa de pescadors
_____
Peus de porc estofats amb gambes
Filetó de vedella a la brasa, rocafort o pebre verd
Orada al forn
_____
Coca de poma amb gelat de vainilla
Gelat de torró amb xocolata calenta
Pinya natural amb crema catalana cremada
_____
Bodega de La Vall del Cinca
Aigües Minerals

preu: 27,00 €
iva 10% inclòs

Menú nº 1

Plat combinat
Pit de pollastre arrebossat – Croquetes –
Patates fregides – Bunyols de bacallà
_____
Figura de gelat
Refresc i Aigües Minerals

Preu: 18,00 €
iva 10% inclòs

Menú nº 2

Macarrons a la bolonyesa
Canelons gratinats de la casa
_____
Pit de pollastre arrebossat amb patates fregides
Escalopa de llom amb patates fregides
_____
Figura de gelat
Refresc i Aigües Minerals

Preu: 22,00 €
iva 10 % inclòs

Carta

La nostre oferta gastronòmica es ampla, vostè trobarà plats de la cuina mediterrània i tradicional catalana, plats oblidats que segur que li faran gaudir de bons records.

Els canelons de la àvia, el arròs caldós de llamàntol, els tomàquets de Montserrat amb ventresca de tonyina feta per nosaltres. El peix portat de les millors llotges i un viver de marisc, amb quasi una tona d’aigua de mar amb el millor producte de les costes Gallegues.

Tenim un del millor bacallà, fet segons la temporada. Les carns també son un punt fort de casa nostre, vedella de Girona i en especial el entrecot de poltre de la Vall de Camprodon i per els mes valents, el xtuletó de “Valle de Esla”exquisit, fet a la graella de carbó d’alzina.